Počet záznamů: 1  

Čokoláda

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tibballs, Kirsten - Autor
    255 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-7390-498-2
    Knihy Omega
      Fonfárová, Vladimíra, - Překladatel
     čokoláda  čokoládové cukrovinky  moučníky
     kuchařské recepty
    SignaturaB 55.998
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Čokoláda
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.998   

    Unifikovaný název Chocolate. Česky
    Údaje o názvuČokoláda : lahodné recepty rady, jak připravit nejrůznější sušenky, dorty, cukrovinky a dezerty / Kirsten Tibballs ; z anglického originálu Chocolate ... přeložila Vladimíra Fonfárová
    Záhlaví-jméno Tibballs, Kirsten (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2016
    Fyz.popis255 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7390-498-2 Kč 499.00
    Číslo nár. bibl.cnb002854944
    Edice Knihy Omega (Dobrovský)
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Fonfárová, Vladimíra, 1983- (Překladatel)
    Předmět.hesla čokoláda * čokoládové cukrovinky * moučníky
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 663.91 , 663.918.5 , 641.85 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Čokoláda
    Údaje o názvuHarmonize 1 : student book / Rob Sved & Nicholas Tims
    Záhlaví-jméno Sved, Rob (Autor)
    NakladatelOxford : Oxford University Press, 2023
    Fyz.popis128 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-0-19-408233-4
    PoznámkyPodnázev na obálce: with Student E-book
    Poznámky k uživatelskému určeníA1+
    Dal.odpovědnost Tims, Nicholas (Autor)
    Předmět.hesla angličtina * jazyková výuka
    Forma, žánr jazykové učebnice, texty, příručky (A)
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.