Počet záznamů: 1  

The best of Apetit

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    230 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
    ISBN 978-80-87575-59-8
     jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 60.808
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    The best of Apetit
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 04.12.2024)B 60.808 a   

    Údaje o názvuThe best of Apetit : 150 receptů testovaných redakcí a čtenáři : to nejlepší z let 2004-2016 od předkrmů po dezerty
    Část názvuApetit
    NakladatelPraha : Burda Praha spol. s r.o., [2016]
    Copyright©2016
    Fyz.popis230 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
    ISBN978-80-87575-59-8
    Číslo nár. bibl.cnb002840439
    Jazyková pozn.Český text
    Předmět.hesla jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    The best of Apetit
    Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se! Nabízíme vám na 150 nejoblíbenějších, vyzkoušených, doslova neprůstřelných a do posledního detailu vyladěných receptů – zkrátka těch ‚nej‘. Na 232 stranách najdete všechno od efektních předkrmů přes bleskové těstoviny, které si v redakci vaříme často k obědu, zamilovaná hlavní jídla či největší party hity až po božské dezerty nebo klasická jídla… Ať se rozhodnete vařit cokoli, s námi máte úspěch zaručený! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.