Počet záznamů: 1
230 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
ISBN 978-80-87575-59-8
jídla
kuchařské receptySignatura B 60.808 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu The best of Apetit : 150 receptů testovaných redakcí a čtenáři : to nejlepší z let 2004-2016 od předkrmů po dezerty Část názvu Apetit Nakladatel Praha : Burda Praha spol. s r.o., [2016] Copyright ©2016 Fyz.popis 230 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm ISBN 978-80-87575-59-8 Číslo nár. bibl. cnb002840439 Jazyková pozn. Český text Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se! Nabízíme vám na 150 nejoblíbenějších, vyzkoušených, doslova neprůstřelných a do posledního detailu vyladěných receptů – zkrátka těch ‚nej‘. Na 232 stranách najdete všechno od efektních předkrmů přes bleskové těstoviny, které si v redakci vaříme často k obědu, zamilovaná hlavní jídla či největší party hity až po božské dezerty nebo klasická jídla… Ať se rozhodnete vařit cokoli, s námi máte úspěch zaručený! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1