Počet záznamů: 1
Zásady dietního stravování
Doberský, Přemysl, 1918-1983 - Autor
1. vyd. - Praha : Vydav. obchodu, 1962 - 81, [1] s. ; 8°
veřejné stravování dietní jídla
příručkySignatura C 41.099 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Zásady dietního stravování : správná příprava dietních jídel a jejich podávání v závodech veřejného stravování / Přemysl Doberský Záhlaví-jméno Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Vydav. obchodu, 1962 (KNT) Fyz.popis 81, [1] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000518517 Poznámky Příklady jídelního lístku. 15000 výt. Předmět.hesla veřejné stravování * dietní jídla Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.561 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Příručka pro vedoucí, provozáře a obsluhující personál závodů veřejného stravování obsahuje hlavní zásady a normy pro přípravu pokrmů pro 11 diet. Je doplněna ukázkou vhodných sestav jídelních lístků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1