Počet záznamů: 1
Lorenz-Ladener, Claudia - Autor
První vydání - 120 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-247-5785-8
Pomikálková, Magdaléna - Překladatel
kvašená zelenina fermentace nakládání potravin
mléčné kvašení
příručky kuchařské receptySignatura C 368.646 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Unifikovaný název Milchsauer eingelegt. Česky Údaje o názvu Nakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magdaléna Pomikálková Záhlaví-jméno Lorenz-Ladener, Claudia (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada Publishing, 2016 Fyz.popis 120 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-247-5785-8 Číslo nár. bibl. cnb002812050 Poznámky Přeloženo z němčiny Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Pomikálková, Magdaléna (Překladatel)
Předmět.hesla mléčné kvašení Předmět.hesla kvašená zelenina * fermentace * nakládání potravin Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 641.48 , 664.8/.9.035.2/.4 , 664.8.039.7:635.1/.8 , 66.098:577.15 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Druh dok. KNIHY Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1