Počet záznamů: 1
Mlékařství
Prokš, Josef, 1892-1974 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1965 - 365, [2] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Kněz, Václav - Autor úvodu atd.
mlékařství
učebnice vysokých školSignatura C 47.319/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Mlékařství : vysokošk. učebnice : Určeno stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze, chem. fak. Slov. vys. školy techn. v Bratislavě a Vys. školy zeměd. v Brně. Díl 2 / Josef Prokš ; Předml.: Václav Kněz Záhlaví-jméno Prokš, Josef, 1892-1974 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1965 (Mír 1) Fyz.popis 365, [2] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000481375 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky Vazba: Vladimír Jánský. 1200 výt.. Jmenný a věcný rejstřík Dal.odpovědnost Kněz, Václav (Autor úvodu atd.)
Předmět.hesla mlékařství Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.1/.3 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Výklady o moderních výrobních postupech mlékárenské technologie. Pojednávají po stránce teoretické i praktické o úpravě a ošetření mléka, o máslařství a sýrařství. Zabývají se nadto také pasterizací a sterilizací a dodržováním hygienických a sanitačních podmínek. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1