Počet záznamů: 1
SYS 0610533 LBL 01250nam-a2200373-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200319001727.7 007 ta 008 150827s2015----xr-a---e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb002727447 020 $a 978-80-247-5634-9 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)932000025 040 $a OLA001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 080 $a 663/664.098 $2 MRF 080 $a 66.098:577.15 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Bellersen Quirini, Cosima, $d 1960- $7 mzk2013779601 $4 aut 240 10
$a Fermentieren das Rezeptbuch. $l Česky 245 10
$a Fermentace : $b recepty na domácí kvašení / $c Cosima Bellersen Quirini ; přeložila Jana Bílková 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Grada, $c 2015 300 $a 126 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z němčiny 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024756349 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a fermentované potraviny $7 ph861144 $2 czenas 650 07
$a fermentace $7 ph135618 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Bílková, Jana, $d 1977- $7 ola2006329924 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1