Počet záznamů: 1
SYS 0602238 LBL 01650nam-a2200469-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200318003818.7 007 ta 008 150918t20152015xr-a---e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb002731784 020 $a 978-80-906188-0-0 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)928740540 040 $a BOA001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.526.2 $2 MRF 080 $a 664.661/.664 $2 MRF 080 $a 664.6 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Reinhart, Peter, $d 1950- $7 osa2015886349 $4 aut 240 10
$a Bread baker's apprentice. $l Česky 245 10
$a Pekařský učeň : $b umění dokonalého chleba / $c Peter Reinhart ; fotografie Ron Manville ; přeložil Martin König 246 1-
$i Název v tiráži: $a Pekařský učeň - umění dokonalého chleba 264 -1
$a [Praha] : $b KitchenArt ve spolupráci s nakladatelstvím Kniha Zlín, $c [2015] 264 -4
$c ©2015 300 $a 285 stran : $b barevné ilustrace ; $c 26 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z angličtiny 520 3-
$a Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kterým dospěl při studijním pobytu ve francouzských boulangeriích a během poučných hodin, strávených v kuchyni kulinářské akademie spolu se svými studenty. Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním od nejváženějších francouzských pekařů, jako jsou Lionel Poilâne a Phillippe Gosselin, jehož pain a l’ancienne revolučním způsobem změnil umění přípravy baget. Sledujte jej při práci v kuchyni, kdy svým studentům vysvětluje dvanáct fází chleba. Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál Peterova verze slavného pain a l’ancienne. Peter dokáže skloubit přísnou vědu, pokročilé techniky a historii přípravy jídla výsledkem je jednoduše přístupná a podmanivá kniha, bohatá a různorodá stejně jako chleby, které si podle ní připravíte. Je to původní kniha o jídle, napsaná okouzlujícím a inspirujícím stylem. Odměnou vám budou ty nejlepší chleby a pečivo na světě. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090618800 $2 Zbozi.cz 650 07
$a pečení $7 ph406960 $2 czenas 650 07
$a chléb $7 ph119184 $2 czenas 650 07
$a pečivo $7 ph115724 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Manville, Ron $7 osa2015886353 $4 pht 700 1-
$a König, Martin $7 jn20001103799 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1