Počet záznamů: 1  

Pekařský učeň

  1. SYS0602238
    LBL
      
    01650nam-a2200469-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200318003818.7
    007
      
    ta
    008
      
    150918t20152015xr-a---e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb002731784
    020
      
    $a 978-80-906188-0-0 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)928740540
    040
      
    $a BOA001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.526.2 $2 MRF
    080
      
    $a 664.661/.664 $2 MRF
    080
      
    $a 664.6 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Reinhart, Peter, $d 1950- $7 osa2015886349 $4 aut
    240
    10
    $a Bread baker's apprentice. $l Česky
    245
    10
    $a Pekařský učeň : $b umění dokonalého chleba / $c Peter Reinhart ; fotografie Ron Manville ; přeložil Martin König
    246
    1-
    $i Název v tiráži: $a Pekařský učeň - umění dokonalého chleba
    264
    -1
    $a [Praha] : $b KitchenArt ve spolupráci s nakladatelstvím Kniha Zlín, $c [2015]
    264
    -4
    $c ©2015
    300
      
    $a 285 stran : $b barevné ilustrace ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    520
    3-
    $a Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kterým dospěl při studijním pobytu ve francouzských boulangeriích a během poučných hodin, strávených v kuchyni kulinářské akademie spolu se svými studenty. Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním od nejváženějších francouzských pekařů, jako jsou Lionel Poilâne a Phillippe Gosselin, jehož pain a l’ancienne revolučním způsobem změnil umění přípravy baget. Sledujte jej při práci v kuchyni, kdy svým studentům vysvětluje dvanáct fází chleba. Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál Peterova verze slavného pain a l’ancienne. Peter dokáže skloubit přísnou vědu, pokročilé techniky a historii přípravy jídla výsledkem je jednoduše přístupná a podmanivá kniha, bohatá a různorodá stejně jako chleby, které si podle ní připravíte. Je to původní kniha o jídle, napsaná okouzlujícím a inspirujícím stylem. Odměnou vám budou ty nejlepší chleby a pečivo na světě. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090618800 $2 Zbozi.cz
    650
    07
    $a pečení $7 ph406960 $2 czenas
    650
    07
    $a chléb $7 ph119184 $2 czenas
    650
    07
    $a pečivo $7 ph115724 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Manville, Ron $7 osa2015886353 $4 pht
    700
    1-
    $a König, Martin $7 jn20001103799 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.