Počet záznamů: 1  

Moje skvělé recepty z francouzského bistra

  1. SYS0602226
    LBL
      
    01527nam-a2200445-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20191021110100.0
    007
      
    ta
    008
      
    151001t20152015xr-ac--e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb002734688
    020
      
    $a 978-80-7529-030-4 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)932000451
    040
      
    $a BOA001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h ger
    043
      
    $a e-fr---
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 641.568(44) $2 MRF
    080
      
    $a (44) $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Weber, Anne-Katrin $7 xx0197790 $4 aut
    240
    10
    $a Meine fabelhafte Bistro-Küche. $l Česky
    245
    10
    $a Moje skvělé recepty z francouzského bistra : $b šarmantní klasika i lahodné novinky / $c Anne-Katrin Weberová ; foto: Wolfgang Schardt
    264
    -1
    $a [Praha] : $b Slovart, $c [2015]
    264
    -4
    $c ©2015
    300
      
    $a 192 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 25 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Z němčiny přeložila Stanislava Moravcová ml.
    500
      
    $a Terminologický slovník
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni zajímavě vyprávět. Ať už jídlo, nebo historky - s touto knihou si prostě vezmete domů kousek Francie. Hlavní roli hrají každodenní jídla, s místními, vysoce hodnotnými surovinami - jako v bistru! „Svůdné recepty, a přitom jednoduché a dobře připravené - to je moje nejvyšší zásada," říká Anne. Vyzkoušejte třeba jahodové želé s tymiánem, malé briošky s fíky, švestkovo-olivovou pastu, zelený chřest s hřebenatkami, koláč s třešňovými rajčaty, tartaletky s kozím sýrem, lososové rilletky, quiche s pórkem a slaninou, provensálský cibulový koláč, teplé čokoládové bábovičky, citronový krém a kopu dalších dobrot. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075290304 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a kuchařství $z Francie $7 ph115027 $2 czenas
    650
    07
    $a francouzská jídla $7 ph114588 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Schardt, Wolfgang $7 mzk2007408551 $4 pht
    700
    1-
    $a Moravcová, Stanislava, $d 1976- $7 xx0167939 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.