Počet záznamů: 1  

Kuchařka ze Svatojánu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Francová, Eva, 1968- - Autor
    Vydání první - 355 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
    ISBN 978-80-267-0459-1
     bezmasá jídla
     příručky  kuchařské recepty  fotografické publikace
    SignaturaC 364.045
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Kuchařka ze Svatojánu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 364.045 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 364.045   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 364.045 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 364.045 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 364.045 SV   
    Vltava k vypůjčeníC 364.045 Va   

    Údaje o názvuKuchařka ze Svatojánu : zahrada na talíři / Eva Francová
    Variantní názvyZahrada na talíři
    Záhlaví-jméno Francová, Eva, 1968- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Motto, 2015
    Fyz.popis355 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
    ISBN978-80-267-0459-1
    Číslo nár. bibl.cnb002729693
    Předmět.hesla bezmasá jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * fotografické publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , (035) , (083.12) , (084.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařka ze Svatojánu
    Pokračování úspěšného prvního dílu Kuchařka ze Svatojánu Naše tělo je úžasný stroj, který bezchybně funguje, pokud se o ně staráme. Je skoro neuvěřitelné, jaké škody, rány či otravy dokáže samo napravit, pokud mu nebráníme, ale naopak ho podpoříme. A takovou důležitou podporou je to, co jíme. Co dobrého by mohlo vzejít z nepřirozených nebo špatně zpracovaných potravin, z přemíry chemie, z geneticky modifikovaných plodin, z utrpení zvířat ve velkochovech? Tím vším krmíme naše těla a sytíme svou vlastní energii. Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou. Její přístup ke stravování a vaření je v něčem novátorský, ale na druhou stranu je také návratem ke kořenům a tradicím. Přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné. Být ženou, vládkyní krbu, vyžaduje víc než jen vařit Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.