Počet záznamů: 1
La cuisine Tchèque
Stupka, Petr, 1956- - Autor
1. éd. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 76 s. : barev. il., mapky ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-121-8 (brož.)
Eliášek, Jan, - Autor
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptySignatura C 360.657 Umístění Údaje o názvu La cuisine Tchèque : traditions, plats favoris, recettes / [textes: Petr Stupka, Jan Eliášek ; traduction: Anna Kubista] Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Údaje o vydání 1. éd. Vyd.údaje Český Krumlov : MCU, 2014 Fyz.popis 76 s. : barev. il., mapky ; 22 cm ISBN 978-80-7339-121-8 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002647653 Poznámky Název z obálky. Přeloženo z češtiny Dal.odpovědnost Eliášek, Jan, 1971- (Autor)
Předmět.hesla gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT (437.3) , 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (036) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. francouzština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1