Počet záznamů: 1
Česká kuchyně
Stupka, Petr, 1956- - Autor
Vyd. 1. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-264-2
Eliášek, Jan, - Autor
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptySignatura C 360.531 Umístění Údaje o názvu Česká kuchyně : tradice, zvyklosti, oblíbená jídla, recepty / [text Petr Stupka, Jan Eliášek] Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Český Krumlov : MCU, 2014 Fyz.popis 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm ISBN 978-80-7339-264-2 Číslo nár. bibl. cnb002627769 Poznámky Název z obálky Dal.odpovědnost Eliášek, Jan, 1971- (Autor)
Předmět.hesla gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Vybrané recepty české kuchyně na přípravu tradičních jídel, specifické rysy české gastronomie v návaznosti na jednotlivá roční období a ve spojení s významnými společenskými či rodinnými událostmi, kuchyně o svátcích, svatební hostina. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1