Počet záznamů: 1
Czech cuisine
Stupka, Petr, 1956- - Autor
1st ed. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-263-5
Eliášek, Jan, - Autor
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptySignatura C 360.530 Umístění Údaje o názvu Czech cuisine : tradition, customs, popular dishes, recipes / [texts Petr Stupka, Jan Eliášek ; translation Bryce Belcher] Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Údaje o vydání 1st ed. Vyd.údaje Český Krumlov : MCU, 2014 Fyz.popis 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm ISBN 978-80-7339-263-5 Číslo nár. bibl. cnb002627773 Poznámky Přeloženo z češtiny. Název z obálky Originál Česká kuchyně Dal.odpovědnost Eliášek, Jan, 1971- (Autor)
Předmět.hesla gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Vybrané recepty české kuchyně na přípravu tradičních jídel, specifické rysy české gastronomie v návaznosti na jednotlivá roční období a ve spojení s významnými společenskými či rodinnými událostmi, kuchyně o svátcích, svatební hostina. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1