Počet záznamů: 1  

Briefe zur Bildung des Geschmacks

  1. SYS0551362
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20160328182711.2
    007
      
    ta
    008
      
    141205s1770----au-----e------------ger-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    041
    0-
    $a ger $a lat $a fre $a eng
    100
    1-
    $a Dusch, Johann Jacob, $d 1725-1787 $7 ola2008434338 $4 aut
    245
    10
    $a Briefe zur Bildung des Geschmacks : $b An einen jungen Herrn vom Stande. $n Zweyter Theil / $c [Johann Jacob Dusch]
    260
      
    $a Wien : $b gedruckt bey Joh. Thomas Edlen von Trattnern, k. k. Hofbuchdruckern und Buchhändlern, $c 1770
    300
      
    $a 402, [3], [3 vacat] s. ; $c 12°
    500
      
    $a Autor podle KVK Karlsruher Virtueller Katalog
    500
      
    $a Německý text frakturou, latinský, francouzský a anglický antikvou. Na titulním listu mědirytinový signet s heslem ALTIUS LABORE ET FAVORE. Linky a dvojlinky, vlysky a vinětky z ozdůbek, živá záhlaví. Signatury a kustody
    500
      
    $a Stará sign. SC 1383/2 (rub přední předsádky), rkp. sign.: "Nro: E.g" (titl. list) $5 CZ-CbJVK
    546
      
    $a Text německý, v poznámkách též latinský, francouzský a anglický
    561
      
    $a Na titulním listu rkp. "BIibl. Gymn. Budv." Na rubu titulního listu fialové hranaté razítko s legendou: Č. st. chlap. ref. reál. gymnasium v Čes. Budějovicích. Učitelská knihovna. Č inv. 1211 Č. kat. E 99/II. (čísla dopsána rukou) $5 CZ-CbJVK
    563
      
    $a Vazba polokožená, hřbet šit na 5 vazů, kolem vazů zlacené linky, ořízka stříkaná červenou barvou; na hřbetu modrobílý štítek se starou signaturou No 100 [škrtnuto], 99. E, pod ním zlacený štítek s nápisem Dusch Briefe, pod tím v mezivazí zlacená II $5 CZ-CbJVK
    700
    1-
    $a Trattner, Johann Thomas von, $d 1717-1798 $7 jn20011024248 $4 prt
    903
      
    $a RP
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.