Počet záznamů: 1
Praha : Burda, c2014 - 157 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 978-80-87575-21-5 (váz.)
Apetit
sváteční jídla
kuchařské receptySignatura C 359.865 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Sváteční menu : [od polévky po dezert] Vyd.údaje Praha : Burda, c2014 Fyz.popis 157 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 978-80-87575-21-5 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002634023 Edice Apetit (Burda) Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla sváteční jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.566 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Kniha ve čtyřech kapitolách nabízí 103 receptů na menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd, s přáteli u stolu, svátky a letem světem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1