Počet záznamů: 1
Nejlepší zabijačkové speciality
Hlinovský, Alexander, 1968- - Autor
1. české vyd. - Praha : Slovart, 2014 - 95 s. : barev. il. ; 26 cm
ISBN 978-80-7391-912-2 (váz.)
domácí zabijačka vepřové maso masné výrobky uzeniny
kuchařské receptySignatura B 54.560 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Nejlepší zabijačkové speciality / Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová] Záhlaví-jméno Hlinovský, Alexander, 1968- (Autor) Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje Praha : Slovart, 2014 Fyz.popis 95 s. : barev. il. ; 26 cm ISBN 978-80-7391-912-2 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002638309 Poznámky Přeloženo ze slovenštiny. Obsahuje rejstříky Originál Najlepšie zabíjačkové špeciality Předmět.hesla domácí zabijačka * vepřové maso * masné výrobky * uzeniny Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.513.11 , 637.5'64 , 637.5+664.91/.95 , 637.523 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1