Počet záznamů: 1  

Králičie mäso a jeho kychynská úprava

  1. kniha

    kniha


     Mucha, Róbert - Autor
    1. vyd. - Bratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1968 - 107 s.
    Živočíšna výroba Knižnica drobnochovateľa
      Terlanday, Ladislav - Autor
     králičí maso
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 65.474
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 65.474   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKráličie mäso a jeho kychynská úprava / Robert Mucha, Ladislav Terlanday
    Záhlaví-jméno Mucha, Róbert (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1968
    Fyz.popis107 s.
    Edice Živočíšna výroba (Slovenské vydavatel'stvo pôdohospodárskej literatúry)
    Knižnica drobnochovateľa (Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry)
    Dal.odpovědnost Terlanday, Ladislav (Autor)
    Předmět.hesla králičí maso
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.5'692 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.