Počet záznamů: 1  

Centrum Bazalka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    časopis

    Údaje o názvuProducts from aquaculture: market, quality and new product development = Produkty z akvakultury: obchod, kvalita a vývoj nových výrobků / Václav Nebeský
    Souběž.n.Produkty z akvakultury: obchod, kvalita a vývoj nových výrobků
    Záhlaví-jméno Nebeský, Václav, 1980- (Autor diplomové práce nebo disertace)
    NakladatelVodňany : University of South Bohemia, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2017
    Fyz.popis157 stran : ilustrace, mapy ; 24 cm
    ISBN978-80-7514-059-3
    Číslo nár. bibl.cnb002970555

    Údaje o názvu : Products from aquaculture: market, quality and new product development = Produkty z akvakultury: obchod, kvalita a vývoj nových výrobků / Václav Nebeský Souběž.n. : Produkty z akvakultury: obchod, kvalita a vývoj nových výrobků Záhlaví-jméno : Nebeský, Václav, 1980- (Autor diplomové práce nebo disertace) Nakladatel : Vodňany : University of South Bohemia, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2017 Fyz.popis : 157 stran : ilustrace, mapy ; 24 cm ISBN : 978-80-7514-059-3 Číslo nár. bibl. : cnb002970555 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících : Obsahuje bibliografické odkazy Jazyková pozn. : České a anglické resumé Dal.odpovědnost : Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla : ryby * chov ryb - Česko * rybí produkty * kvalita potravin - Česko * obchod s rybami - Česko Forma, žánr : disertace Konspekt : 639.2/.6 - Rybářství
    exempláře

    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněČC 5.797/2012-II   

    Údaje o názvuCentrum Bazalka
    Roč., čísloč. 3-8, rok 2012
    Zdroj.dok. Centrum Bazalka.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Odkazy - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.