Počet záznamů: 1  

Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech

  1. SYS0538771
    LBL
      
    00959nam-a2200313-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200831093450.7
    007
      
    ta
    008
      
    140904s2014----xr-a---e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb002616726
    020
      
    $a 978-80-905557-1-6 (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)894845322
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d OLA001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 614 $x Veřejné zdraví a hygiena $9 14 $2 Konspekt
    080
      
    $a 614.31:663/664 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Janotová, Lucie $7 jx20100610011 $4 aut
    245
    10
    $a Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech / $c Lucie Janotová
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Plzeň : $b Jídelny.cz, $c 2014
    300
      
    $a 215 s. : $b il., 1 portrét ; $c 21 cm
    500
      
    $a Terminologický slovník
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $a bezpečnost potravin $7 ph575078 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.