Počet záznamů: 1
Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky
SYS 0524495 LBL 01214nam-a22002651--4500 003 CZ-CbJVK 005 20240118081122.7 007 ta 008 971004s1969----xr------------------mul-- 015 $a cnb000450097 035 $a (OCoLC)18128964 040 $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001 041 1-
$a mul $h cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.56(=162.3) $2 MRF 080 $a 81'373.46 $2 MRF 080 $a (038)81 $2 MRF 080 $a 81'374.8-022.218 $2 MRF 100 1-
$a Slanina, Miroslav $7 jk01111790 $4 com 245 10
$a Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky / $c Sest. Miroslav Slanina ; Přel. [kol.] 260 $a Praha : $b Merkur, $c 1969 $e (Turnov : $f SG) 300 $a 343, [2] s. ; $c příč. 12° 490 1-
$a Knižnice pohostinství a cestovního ruchu 520 3-
$a Slovník obsahuje termíny, stručnou charakteristiku jídel československé kuchyně a jejich chuťových vlastností v českém, ruském, německém, anglickém a francouzském jazyce. Má pomoci především pracovníkům pohostinství odstranitgramatické nepřesnosti při sestavení a psaní jídelních lístků. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)18128964&nbn=cnb000450097 $2 Národní knihovna ČR 650 07
$a česká jídla $7 ph116856 $2 czenas 655 -7
$a terminologické slovníky $7 fd202538 $2 czenas 655 -7
$a vícejazyčné překladové slovníky $7 fd133852 $2 czenas 830 -0
$a Knižnice pohostinství a cestovního ruchu 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:482190d0-eb05-11e3-a2c6-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1