Počet záznamů: 1  

Chutně po infarktu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Müller, Sven-David, 1969- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2014 - 93 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-2373-4 (váz.)
    Pro zdraví
      Junghans, Birgit - Autor   Hörist, Klaudia - Autor   Burianová, Milada - Překladatel
     infarkt myokardu  dietoterapie  dietní jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 357.039
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Chutně po infarktu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 357.039   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 357.039 a   
    Vltava k vypůjčeníC 357.039 Va   

    Údaje o názvuChutně po infarktu : co všechno přispívá ke zdavé výživě srdce / Sven-David Müller, B. Junghansová, K. Höristová ; [z německého originálu ... přeložila Milada Burianová]
    Záhlaví-jméno Müller, Sven-David, 1969- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2014
    Fyz.popis93 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-249-2373-4 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002519938
    Edice Pro zdraví (Ikar)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    OriginálGenussvoll essen nach dem Herzinfarkt
    Dal.odpovědnost Junghans, Birgit (Autor)
    Hörist, Klaudia (Autor)
    Burianová, Milada (Překladatel)
    Předmět.hesla infarkt myokardu * dietoterapie * dietní jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 616.127-005.8 , 615.874.2 , 641.563 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Chutně po infarktu
    Choroby srdce a cév se v době blahobytu, kdy se nesprávně stravujeme a nesportujeme, týkají stále většího počtu obyvatelstva. Infarktu myokardu lze předejít cílenou nutriční terapií. Silné srdce má jenom ten, kdo se stravuje zodpovědně. Dozvíte se, jak správnými živinami kontrolovat krevní tlak a jak dostat pod kontrolu vlastní hodnoty cholesterolu. To vše naprosto přirozeně a bez vedlejších účinků. Sami uvidíte, že vhodné recepty udělají ze zdravějšího života požitek. A pokud jste už infarkt prodělali, pak dodržujte jasné zásady: nekouřit, nepít alkohol, začít sportovat a správně se stravovat. Vhodná nutriční terapie: čerstvé ovoce, zelenina, celozrnný chléb, brambory, obilí, rýže, těstoviny, luštěniny, saláty, bylinky, vybrané ryby, 2 až 21 l tekutin – nejlépe voda a minerální vody, ovocné čaje, vláknina rozpustná ve vodě, když olej, tak olivový, slunečnicový, vitaminová ACE šťáva, ořechy Nevhodná nutriční terapie: ztužené tuky na smažení a fritování, tučná masa, tučné ryby, uzeniny, vnitřnosti, smažené pokrmy, máslo, paštiky, sladkosti, moučníky, bílé pečivo Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.