Počet záznamů: 1
Umění obsluhy
SYS 0499892 LBL 00986nam-a22003251--4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108102540.2 007 ta 008 971117s1969----xr------------------cze-- 015 $a cnb000495980 035 $a (OCoLC)42089289 040 $a ABA001 $b cze $c ULG001 $d ABA001 100 1-
$a Dašek, František, $d 1905- $7 jk01022068 $4 aut 245 10
$a Umění obsluhy / $c František Dašek, Jiří Kuliš 250 $a 1. vyd. 260 $a Brno : $b Interhotel, $c 1969 300 $a 136, [7] s. ; $c 8° 520 3-
$a Příručka, určená především pracovníkům veřejného stravování, všímá si podrobně rozličných způsobů prostírání, servírování, obsluhy, výběru vhodných jídel a nápojů při různých příležitostech i speciálních přání zahraničníchhostů. Závěrem je připojen malý gastronomický slovník. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?nbn=cnb000495980 $2 Národní Knihovna ČR 700 1-
$a Kuliš, Jiří $7 jk01070819 $4 aut 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5f4289a0-9de3-11e3-8e84-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1