Počet záznamů: 1  

Umění obsluhy

  1. SYS0499892
    LBL
      
    00986nam-a22003251--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108102540.2
    007
      
    ta
    008
      
    971117s1969----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000495980
    035
      
    $a (OCoLC)42089289
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ULG001 $d ABA001
    100
    1-
    $a Dašek, František, $d 1905- $7 jk01022068 $4 aut
    245
    10
    $a Umění obsluhy / $c František Dašek, Jiří Kuliš
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Brno : $b Interhotel, $c 1969
    300
      
    $a 136, [7] s. ; $c
    520
    3-
    $a Příručka, určená především pracovníkům veřejného stravování, všímá si podrobně rozličných způsobů prostírání, servírování, obsluhy, výběru vhodných jídel a nápojů při různých příležitostech i speciálních přání zahraničníchhostů. Závěrem je připojen malý gastronomický slovník. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?nbn=cnb000495980 $2 Národní Knihovna ČR
    700
    1-
    $a Kuliš, Jiří $7 jk01070819 $4 aut
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5f4289a0-9de3-11e3-8e84-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.