Počet záznamů: 1  

Dieta 5:2

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dowden, Angela - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2014 - 144 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-249-2313-0 (brož.)
     dietní jídla  racionální výživa
     kuchařské recepty
    SignaturaC 355.619
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Dieta 5:2
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 355.619   

    Údaje o názvuDieta 5:2 : kuchařka pro 2 dny půstu : recepty na chutná jídla do 100, 200 a 400 kcal / Angela Dowdenová ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Svobodová]
    Část názvuKuchařka pro 2 dny půstu
    Záhlaví-jméno Dowden, Angela (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2014
    Fyz.popis144 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN978-80-249-2313-0 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002499988
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Originál5 : 2 fasting cookbook
    Předmět.hesla dietní jídla * racionální výživa
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56 , 613.2 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Druh dok.KNIHY
    Dieta 5:2
    Začít s dietou 5 : 2 je tak jednoduché! Stačí 2 dny razantněji omezit příjem kalorií a zbytek týdne můžete jíst, co hrdlo ráčí. Díky přerušovanému půstu zhubnete, budete se cítit skvěle, a hlavně budete zdraví. Cestu k optimální hmotnosti vám usnadní 100 chutných nízkokalorických receptů na snídani, oběd i večeři. Čtyřtýdenní postní jídelníček a nápady na nízkokalorické chuťovky pro zahnání hladu jsou dobrou inspirací. Přehledné kalorické tabulky a tipy jak začlenit postní dietu do každodenního života Vás nalákají, abyste změnili svůj stravovací režim. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.