Počet záznamů: 1
Speciality české, moravské a slovenské kuchyně
SYS 0459232 LBL 00599nam-a22002052a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108135801.2 007 ta 008 090601s1971----xr-----er-----------cze-d 015 $a cnb000495687 035 $a (OCoLC)42127569 040 $a BOA001 $b cze 100 1-
$a Nestával, Antonín, $d 1922-1985 $7 jk01083227 $4 aut 245 10
$a Speciality české, moravské a slovenské kuchyně / $c Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková 250 $a 4. vyd. 260 $a Praha : $b Merkur, $c 1971 300 $a 54 s. 520 3-
$a Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42127569&nbn=cnb000495687 $2 Národní knihovna ČR 700 1-
$a Havlíková, Jaroslava $7 jk01040395 $4 aut 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:0f7515e0-2471-11ee-84ed-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1