Počet záznamů: 1  

Speciality české, moravské a slovenské kuchyně

  1. SYS0459232
    LBL
      
    00599nam-a22002052a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108135801.2
    007
      
    ta
    008
      
    090601s1971----xr-----er-----------cze-d
    015
      
    $a cnb000495687
    035
      
    $a (OCoLC)42127569
    040
      
    $a BOA001 $b cze
    100
    1-
    $a Nestával, Antonín, $d 1922-1985 $7 jk01083227 $4 aut
    245
    10
    $a Speciality české, moravské a slovenské kuchyně / $c Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková
    250
      
    $a 4. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Merkur, $c 1971
    300
      
    $a 54 s.
    520
    3-
    $a Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42127569&nbn=cnb000495687 $2 Národní knihovna ČR
    700
    1-
    $a Havlíková, Jaroslava $7 jk01040395 $4 aut
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:0f7515e0-2471-11ee-84ed-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.