Počet záznamů: 1  

Racionalisace, vědecká organisace a otázka sociální

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    V Praze : Sociální ústav republiky Československé, 1930 - 303 s. :
    ISBN (Brož.)
    Publikace Sociálního ústavu ČSR ;
      Verunáč, Václav, - Editor   Dubský, Arnošt - Spolupracovník
     racionalizace  organizace práce
     monografie
    SignaturaC 352.479
    Umístění
    Racionalisace, vědecká organisace a otázka sociální
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 352.479   

    Údaje o názvuRacionalisace, vědecká organisace a otázka sociální : (vývoj, rozsah, sociální důsledky racionalisace) : sborník / redigoval a upravil Václav Verunáč ; spolupracovníci Arnošt Dubský ... [et al.]
    Vyd.údajeV Praze : Sociální ústav republiky Československé, 1930 (A. Němec a spol.)
    Fyz.popis303 s. :
    ISBN(Brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb000545794
    Edice Publikace (Sociální ústav ČSR) ; 48
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Verunáč, Václav, 1893-1960 (Editor)
    Dubský, Arnošt (Spolupracovník)
    Předmět.hesla racionalizace - sociologické aspekty * organizace práce - sociologické aspekty
    Forma, žánr monografie
    Konspekt005 - Management. Řízení
    MDT 331.103 , 316 , 331 , 001:061 , 005.591 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Racionalisace, vědecká organisace a otázka sociální
    Podrobný popis vzniku a vývoje scientific managementu (racionalizace výroby) v Čechách a v zahraničí. Je detailně rozebrán vliv racionalizace z mnoha různých hledisek (sociální, ekonomické, technické atd.). V praktické a programové části je popsán současný stav v různých oborech (průmysl, bankovnictví, doprava atd.) a úkoly, kterých mají tyto obory s pomocí racionalizace dosáhnout Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.