Počet záznamů: 1  

Francisci Nepveu presbyteri Considerationes christianae pro singulis anni diebus e gallico in latinum translatae

  1. Francisci Nepveu presbyteri Considerationes christianae pro singulis anni diebus e gallico in latinum translatae

    kniha


     Nepveu, François, 1639-1708 - Autor
    [Heidelberg] : Typis Joannis Jacobi Haener, typogr. aul. academ., [1775] - [6], 180 s. ; 8°
      Haener, Johann Jakob, - Tiskař
    SignaturaSC 1163/3
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1163/3   

    Údaje o názvuFrancisci Nepveu presbyteri Considerationes christianae pro singulis anni diebus e gallico in latinum translatae : almae congregationi electorali academia B. Mariae V. ab angelo salutatae in strenam oblatae Heidelbergae, anno MDCCLXXV. Trimestre tertium, Complectens julium, augustum, septembrem
    Část názvuConsiderationes christianae pro singulis anni diebus
    Záhlaví-jméno Nepveu, François, 1639-1708 (Autor)
    Vyd.údaje[Heidelberg] : Typis Joannis Jacobi Haener, typogr. aul. academ., [1775]
    Fyz.popis[6], 180 s. ; 8°
    PoznámkyCelá titulní strana s výjimkou části impresa tištěna verzálkami. Na titulní straně dvojlinka, linka, linka z ozdůbek, celá strana rámována dvojlinkou. Vlysy, koncové viněty, dvojlinky, linky z ozdůbek, na s. 1 u iniciály na začátku textu drobná rytinka, ozdobná linka, mrtvá záhlaví oddělená od textu dvojlinkami, signatury, kustody
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: SC 1061/3
    Pozn.o vazběVazba brožovaná, obálka potažená zeleným mramorovaným papírem, šití na 4 pravé vazy, zelenomodrá mramorovaná ořízka, na hřbetu štítek s čílem dílu. Hřbet poškozen
    Dal.odpovědnost Haener, Johann Jakob, činný 1736-1774 (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.