Počet záznamů: 1  

Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin

  1. C 347.029
    Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.]. -- Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011. -- (Edice metodik. Technologická řada ; 112). -- ISBN : 978-80-87437-27-8 (brož.).
    Zajíc, Tomáš, 1985-
    sladkovodní ryby * fyziologie živočichů * lipidy * mastné kyseliny * rybí maso * studie
    639.21. 591.1. 577.115. 577.115.3. 637.56. (048.8)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.