Počet záznamů: 1  

Boulení a vrásnění sendvičových desek

  1. SYS0368173
    LBL
      
    01134nam-a22003371--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108101940.4
    007
      
    ta
    008
      
    970108s1974----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000461354
    035
      
    $a (OCoLC)42100606
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c OLA001 $d ABA001
    100
    1-
    $a Kovařík, Václav, $d 1930- $7 jk01062510 $4 aut
    245
    10
    $a Boulení a vrásnění sendvičových desek / $c Václav Kovařík, Pavel Šlapák
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Academia, $c 1974 $f (ST 5)
    300
      
    $a 109, [1] s. ; $c
    490
    1-
    $a Rozpravy ČSAV. Řada technických věd ; $v Seš. 1 (Roč. 84/1974)
    500
      
    $a 550 výt.
    500
      
    $a Přehl. lit.
    500
      
    $a Pozn.
    500
      
    $a Zn.
    500
      
    $a S obr. a tb. v textu
    520
    3-
    $a Práce podává výsledky řešení některých problémů týkajících se desek symetrické struktury a probírá novou teorii stability desek asymetrické struktury. Protože popud k sledování řady problémů dala výrobní a stavební praxe, omezili autoři pozornost na případy, které mají pro praxi největší význam, tj. na obdélníkové sendvičové desky po obvodě kloubově uložené. Poslední kapitola, zabývající se zjednodušenou teorií vrásnění, končí formulací úlohy obsahující tři parciální diferenciální rovnice, které představují výminky rovnováhy pro horní vnější vrstvu desky. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42100606&nbn=cnb000461354 $2 Národní knihovna ČR
    700
    1-
    $a Šlapák, Pavel $7 jk01130433 $4 aut
    830
    -0
    $a Rozpravy ČSAV. $p Řada technických věd $v roč. 84, 1/74
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:8b489e90-4860-11e4-8113-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.