Počet záznamů: 1  

Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio)

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mráz, Jan, 1983 únor 17.- - Autor
    Vodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011 - 98 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-87437-22-3 (brož.)
     chov ryb  kapr obecný  lipidy  mastné kyseliny  kvalita potravin
     doktorské disertace  teze
    SignaturaC 346.494
    Umístění
    Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio)
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 346.494 P   

    Údaje o názvuImprovement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio) = Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio) / Jan Mráz
    Souběž.n.Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio)
    Záhlaví-jméno Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Autor)
    Vyd.údajeVodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011
    Fyz.popis98 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-87437-22-3 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002222808
    PoznámkyPůvodně předloženo jako Ph.D. thesis, Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, Vodňany, 2011
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Jazyková pozn.Souběžné české resumé
    Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický (Jiná role)
    Předmět.hesla chov ryb * kapr obecný * lipidy * mastné kyseliny * kvalita potravin
    Forma, žánr doktorské disertace * teze
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 639.3 , 597.551.2 , 577.115 , 577.115.3 , 663/664-021.465 , (043.3)378.245 , (048.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio)
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.