Počet záznamů: 1
Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio)
Mráz, Jan, 1983 únor 17.- - Autor
Vodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011 - 98 s. : il. ; 24 cm
ISBN 978-80-87437-22-3 (brož.)
chov ryb kapr obecný lipidy mastné kyseliny kvalita potravin
doktorské disertace tezeSignatura C 346.494 Umístění Údaje o názvu Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio) = Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio) / Jan Mráz Souběž.n. Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio) Záhlaví-jméno Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Autor) Vyd.údaje Vodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011 Fyz.popis 98 s. : il. ; 24 cm ISBN 978-80-87437-22-3 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002222808 Poznámky Původně předloženo jako Ph.D. thesis, Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, Vodňany, 2011 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Jazyková pozn. Souběžné české resumé Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický (Jiná role)
Předmět.hesla chov ryb * kapr obecný * lipidy * mastné kyseliny * kvalita potravin Forma, žánr doktorské disertace * teze Konspekt 639.2/.6 - Rybářství MDT 639.3 , 597.551.2 , 577.115 , 577.115.3 , 663/664-021.465 , (043.3)378.245 , (048.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1