Počet záznamů: 1
SYS 0360673 LBL 01855nam-a2200589-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20201120122654.3 007 ta 008 100127s2009----xr-a---e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb002009269 020 $a 978-80-7321-493-7 (váz.) 035 $a (OCoLC)551387142 040 $a ABA001 $b cze 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 635.112 $2 MRF 080 $a 635.42 $2 MRF 080 $a 635.41 $2 MRF 080 $a 613.2.03 $2 MRF 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Briggs, Margaret $7 xx0108111 $4 aut 245 10
$a Červená řepa, mangold a špenát : $b nenáročná lahodná zelenina / $c Margaret Briggsová ; [překlad Eva Kalábová] 246 30
$a Mangold a špenát 246 30
$a Špenát 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Fortuna Libri, $c 2009 300 $a 159 s. : $b il. ; $c 25 cm 500 $a Přeloženo z angličtiny 520 3-
$a Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073214937 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a řepa červená $7 ph395778 $2 czenas 650 07
$a mangold $7 ph559498 $2 czenas 650 07
$a špenát $7 ph135060 $2 czenas 650 07
$a dietoterapie $7 ph119436 $2 czenas 650 07
$a jídla $7 ph114847 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 765 0-
$t Slimeline - beetroot $9 Česky 856 41
$y Obsah $u http://toc.nkp.cz/NKC/201002/contents/nkc20092009269_1.pdf 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1