Počet záznamů: 1  

Přejme si být štíhlí

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Franckh, Pierre, 1953- - Autor
    Olomouc : ANAG, c2011 - 222 s. ; 18 cm
    ISBN 978-80-7263-691-4 (brož.)
     redukce tělesné hmotnosti  obezita  životospráva  psychohygiena
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 345.024
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Přejme si být štíhlí
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 11.09.2024)C 345.024   

    Údaje o názvuPřejme si být štíhlí : 11 klíčů k ideální váze / Pierre Franckh ; [z německého originálu ... přeložila Iva Wallnerová]
    Variantní názvy11 klíčů k ideální váze
    Jedenáct klíčů k ideální váze
    Záhlaví-jméno Franckh, Pierre, 1953- (Autor)
    Vyd.údajeOlomouc : ANAG, c2011
    Fyz.popis222 s. ; 18 cm
    ISBN978-80-7263-691-4 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002235413
    OriginálWünsch dich schlank
    Předmět.hesla redukce tělesné hmotnosti * obezita * životospráva * psychohygiena
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    MDT 615.874.24 , 616-056.257 , 613 , 159.923.35 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Přejme si být štíhlí
    Tělo si na nic nehraje - reaguje, a sice na sebemenší nervové impulzy. Dokonce i jediná myšlenka způsobí skutečný zázrak. Tato síla myšlení a přesvědčení nám může přinést prospěch a štíhlé myšlení - takže ideální postava už nadále nezůstane jen snem. Když duše hladoví, tělo jí. Jen málokteré diety dosahují požadovaného výsledku, protože přehlížejí to, co je skutečně důležité: přesvědčení. Vámi vytoužená ideální hmotnost je od vás vzdálená jen o poznatek: hubnutí začíná v hlavě! Teprve potom se projevuje na těle. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.