Počet záznamů: 1  

Hodnocení energie, plnivosti a hodnota DINAG u krmiv pro dojnice dle INRA

  1. SYS0338691
    LBL
      
    02047nam-a2200457-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200616084448.3
    007
      
    ta
    008
      
    110321s2010----xr-a---e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb002176314
    020
      
    $a 978-80-260-0704-3 (v knize neuvedeno : kroužková vazba) $z 978-80-87144-16-9
    035
      
    $a (OCoLC)730408249
    040
      
    $a OLA001 $b cze
    072
    -7
    $a 636 $x Chov zvířat. Živočišná výroba $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 636.2.034 $2 MRF
    080
      
    $a 636.085/.087 $2 MRF
    080
      
    $a 636.084.4 $2 MRF
    080
      
    $a (072) $2 MRF
    100
    1-
    $a Richter, Michal $7 ola2010592244 $4 aut
    245
    10
    $a Hodnocení energie, plnivosti a hodnota DINAG u krmiv pro dojnice dle INRA / $c Michal Richter, Jiří Třináctý, Ludmila Křížová
    260
      
    $a Rapotín : $b Agrovýzkum Rapotín, $c 2010
    300
      
    $a 39 s. : $b il. ; $c 21 cm
    500
      
    $a Název z obálky
    500
      
    $a 1000 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    521
    8-
    $a Určeno výzkumným pracovištím, pracovníkům poradenských firem zabývajících se výživou skotu, studentům, učitelům na středních a vysokých školách zemědělského zaměření a pracovníkům v oblasti hodnocení kukuřičných hybridů
    650
    07
    $a mléčný skot $7 ph115335 $2 czenas
    650
    07
    $a krmiva $7 ph115017 $2 czenas
    650
    07
    $a výživa hospodářských zvířat $7 ph135111 $2 czenas
    655
    -7
    $a metodické příručky $7 fd132826 $2 czenas
    700
    1-
    $a Třináctý, Jiří $7 ola2010592245 $4 aut
    700
    1-
    $a Křížová, Ludmila, $d 1970- $7 uzp2008440455 $4 aut
    856
    41
    $y Obsah $u http://toc.nkp.cz/NKC/201103/contents/nkc20112176314_1.pdf
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.