Počet záznamů: 1  

Metodické postupy a zásady vyhodnocování fyzikálních parametrů půd pod trvalými travními porosty

  1. SYS0338688
    LBL
      
    02046nam-a2200505-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200616084105.6
    007
      
    ta
    008
      
    100902s2009----xr-a---e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb002124279
    020
      
    $a 978-80-260-0708-1 (v knize neuvedeno : kroužková vazba) $z 978-80-87144-07-7
    035
      
    $a (OCoLC)730405960
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d BOA001 $d ABA001
    041
    0-
    $a cze $b eng
    072
    -7
    $a 631 $x Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 631.412/.414 $2 MRF
    080
      
    $a 633.2 $2 MRF
    080
      
    $a 543.05 $2 MRF
    080
      
    $a 631.422/.423 $2 MRF
    080
      
    $a (072) $2 MRF
    100
    1-
    $a Karabcová, Hana $7 ola2011631116 $4 aut
    245
    10
    $a Metodické postupy a zásady vyhodnocování fyzikálních parametrů půd pod trvalými travními porosty / $c Hana Karabcová
    260
      
    $a Rapotín : $b Agrovýzkum Rapotín, $c 2009
    300
      
    $a 40 s. : $b il. ; $c 21 cm
    500
      
    $a Název z obálky
    500
      
    $a 1000 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    521
    8-
    $a Určeno zemědělskému managementu, pracovníkům decizní sféry v působnosti MZ ČR a MŽP ČR a studentům vysokých škol
    546
      
    $a Anglické resumé
    650
    07
    $a fyzikální vlastnosti půdy $7 ph200809 $2 czenas
    650
    07
    $a travní porosty $7 ph126724 $2 czenas
    650
    07
    $a vzorkování $7 ph136736 $2 czenas
    650
    07
    $a analýza půdy $7 ph136742 $2 czenas
    655
    -7
    $a metodické příručky $7 fd132826 $2 czenas
    856
    41
    $y Obsah $u http://toc.nkp.cz/NKC/201104/contents/nkc20102124279_1.pdf
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.