Počet záznamů: 1  

Renesanční filosofie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vyd. 1. - Praha : OIKOYMENH, 2011 - 547 s. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7298-418-3 (váz.)
    Dějiny filosofie ;
      Hankins, James, - Editor - Autor
     renesanční filozofie  evropská filozofie
     kolektivní monografie
    SignaturaC 342.379
    Umístění 14 - Filozofické směry a školy
    Renesanční filosofie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 342.379   

    Údaje o názvuRenesanční filosofie / James Hankins (vyd.) ; [z anglického originálu ... přeložil Martin Pokorný]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : OIKOYMENH, 2011
    Fyz.popis547 s. ; 22 cm
    ISBN978-80-7298-418-3 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002173438
    Edice Dějiny filosofie (OIKOYMENH) ; 7
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    OriginálCambridge companion to renaissance philosophy
    Dal.odpovědnost Hankins, James, 1955- (Editor) (Autor)
    Předmět.hesla renesanční filozofie * evropská filozofie - 14.-16. století
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt14 - Filozofické systémy a hlediska
    MDT (048.8:082) , 14(4)"13/15" , 14(4)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://web.flu.cas.cz/scan/323506428.pdf
    Ve volném výběru14 - Filozofické směry a školy
    Druh dok.KNIHY
    Renesanční filosofie
    Filosofie 14. až 16. století je často nahlížena jako přechod mezi středověkou a moderní filosofií. Autoři tohoto svazku zdůrazňují jak kontinuitu se scholastickou filosofií, tak význam renesančního myšlení pro vznik modernity. Jednotlivé příspěvky z pera známých odborníků jsou zaměřeny tematicky, přinášejí však zároveň portréty nejvýznamnějších renesančních filosofů od Mikuláše Kusánského až po Giordana Bruna. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.