Počet záznamů: 1  

Gurmet

  1. SYS0273821
    LBL
      
    02658nas-a2200709-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240514152814.2
    007
      
    ta
    008
      
    101124c20109999xr-mr-p-------0---b0cze--
    015
      
    $a cnb002152086
    022
      
    $a 1804-610X
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d BOA001 $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a (051)379.81/.84 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    210
    0-
    $a Gurmet $b (Praha)
    222
    -0
    $a Gurmet $b (Praha)
    245
    00
    $a Gurmet : $b nejlepší škola vaření
    264
    -1
    $a Praha : $b Astrosat, $c 2010-
    264
    21
    $3 2015-2016 $a Praha : $b Astrosat Media s.r.o.
    264
    31
    $3 2016- $a Praha : $b Vltava Labe Media a.s.
    300
      
    $c 28 cm
    310
      
    $a Měsíčně
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    362
    0-
    $a Č. prosinec (2010)-
    500
      
    $a Změna podnázvu v r. 2014: s chutí a stylem
    500
      
    $a Od roku 2017 vycházejí 1-3 monotematicky zaměřená speciální čísla
    550
      
    $a Změna vydavatele: Vltava Labe Media (od září 2016)
    650
    07
    $a kuchařství $7 ph115027 $2 czenas
    650
    07
    $a jídla $7 ph114847 $2 czenas
    655
    -7
    $a zájmové časopisy $7 fd133885 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    780
    00
    $x 1801-4917 $t Chef gurmán
    780
    05
    $x 1805-6210 $t Chuť a styl
    856
    42
    $3 WWW stránky vydavatele $u http://www.astrosat.cz/gurmet/ $4 N
    856
    41
    $3 Online verze $u http://www.astrosat.cz/gurmet/ $4 N
    910
      
    $a CBA001 $o 2023 $r 2010-
    FMT
      
    SE
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.