Počet záznamů: 1
Damrosch, Phoebe, 1978- - Autor
1. české vyd. - [Praha] : Slovart, c2010 - 222 s. ; 22 cm
ISBN 978-80-7391-325-0 (váz.)
pohostinství stolničení číšnictví gastronomie
populárně-naučné publikaceSignatura C 339.750 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Obsluha v ceně : čtyřhvězdičková tajemství zvídavé servírky / Phoebe Damroschová Záhlaví-jméno Damrosch, Phoebe, 1978- (Autor) Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje [Praha] : Slovart, c2010 Fyz.popis 222 s. ; 22 cm ISBN 978-80-7391-325-0 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002094030 Poznámky Přeloženo z angličtiny Originál Service included Předmět.hesla pohostinství * stolničení * číšnictví * gastronomie Forma, žánr populárně-naučné publikace Konspekt 642 - Číšnictví. Servírování MDT 640.4 , 642.6/.7 , 642.63 , 641/642 , (0.062) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Vtipné, ironické a zasvěceně napsané zákulisní vzpomínky první ženy s hodností chef de rang v jedné z nejvěhlasnějších restaurací v New Yorku. Něco mezi pikantními Důvěrnostmi z kuchyně Anthonyho Bourdaina a neméně dráždivým Sexem ve městě. Zatímco Phoebe Damroschová promýšlela svoji profesní budoucnost, pracovala jako servírka v několika newyorských restauracích. Posléze se stala úsekovou vrchní v jednom z kulinářských rájů mistra šéfkuchaře Thomase Kellera, v restauraci Per Se ověnčené čtyřmi hvězdami v prestižním hodnocení New York Times. Popisuje nejen strasti a slasti, které přináší práce v této špičkové restauraci, ale také svou posedlost jídlem i jistým sommelierem a postřehy z nanejvýš soutěživé a zběsilé říše vybraného stravování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1