Počet záznamů: 1
Chemie potravin
Velíšek, Jan, 1946- - Autor
Rozšířené a přeprac. 3. vyd. - Tábor : OSSIS, 2009 - xxii, 580 s.
ISBN 978-80-86659-15-2 (1. sv. : brož.), ISBN 978-80-86659-17-6 (soubor)
Hajšlová, Jana, - Autor
potravinářská chemie
učebnice vysokých školSignatura C 337.146/1 Umístění 664 - Potravinářství Údaje o názvu Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek, Jana Hajšlová Další variantní názvy Chemie potravin 1 Záhlaví-jméno Velíšek, Jan, 1946- (Autor) Údaje o vydání Rozšířené a přeprac. 3. vyd. Vyd.údaje Tábor : OSSIS, 2009 Fyz.popis xxii, 580 s. ISBN 978-80-86659-15-2 (1. sv. : brož.) 978-80-86659-17-6 (soubor) Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Hajšlová, Jana, 1952- (Autor)
Předmět.hesla potravinářská chemie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 54 - Chemie. Mineralogické vědy 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664:54 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Druh dok. KNIHY Chemie potravin, od jejíhož prvního vydání právě letos uplynulo 10 let, je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijních programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Na více než tisíci stranách textu, zahrnujícího takřka 2000 chemických vzorců, více než 500 reakčních schémat a 300 tabulek, přináší toto rozšířené a aktualizované třetí vydání nejnovější informace z moderní potravinářské chemie a dalších souvisejících oblastí potravinářských věd a příbuzných oborů. Kniha poskytuje čtenáři přehled současných poznatků o chemickém složení potravinářských surovin, potravin a dalších přírodních produktů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1