Počet záznamů: 1  

Chemie potravin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Velíšek, Jan, 1946- - Autor
    Rozšířené a přeprac. 3. vyd. - Tábor : OSSIS, 2009 - xxii, 580 s.
    ISBN 978-80-86659-15-2 (1. sv. : brož.), ISBN 978-80-86659-17-6 (soubor)
      Hajšlová, Jana, - Autor
     potravinářská chemie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 337.146/1
    Umístění 664 - Potravinářství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 337.146/1   

    Údaje o názvuChemie potravin. 1 / Jan Velíšek, Jana Hajšlová
    Další variantní názvyChemie potravin 1
    Záhlaví-jméno Velíšek, Jan, 1946- (Autor)
    Údaje o vydáníRozšířené a přeprac. 3. vyd.
    Vyd.údajeTábor : OSSIS, 2009
    Fyz.popisxxii, 580 s.
    ISBN978-80-86659-15-2 (1. sv. : brož.)
    978-80-86659-17-6 (soubor)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Hajšlová, Jana, 1952- (Autor)
    Předmět.hesla potravinářská chemie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt54 - Chemie. Mineralogické vědy
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664:54 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Chemie potravin
    Chemie potravin
    Chemie potravin, od jejíhož prvního vydání právě letos uplynulo 10 let, je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijních programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Na více než tisíci stranách textu, zahrnujícího takřka 2000 chemických vzorců, více než 500 reakčních schémat a 300 tabulek, přináší toto rozšířené a aktualizované třetí vydání nejnovější informace z moderní potravinářské chemie a dalších souvisejících oblastí potravinářských věd a příbuzných oborů. Kniha poskytuje čtenáři přehled současných poznatků o chemickém složení potravinářských surovin, potravin a dalších přírodních produktů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.