Počet záznamů: 1
SYS 0179364 LBL 01795cam-a2200253-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20210729105641.3 007 ta 008 091015s2009----xr-----e------000-0-cze-- 015 $a cnb001966630 020 $a 978-80-7376-163-9 (brož.) 035 $a (OCoLC)480862664 040 $a TAG001 $b cze $c CBA001 $d CBA001 041 1-
$a cze $h eng 043 $a e-fr--- 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 39 $2 MRF 080 $a (44) $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a (0:82-4) $2 MRF 100 1-
$a Mayle, Peter, $d 1939-2018 $7 xx0004471 $4 aut 245 10
$a Francouzské hodokvasy, aneb, Dobrodružství s nožem, vidličkou a vývrtkou / $c Peter Mayle ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Mrlík] 246 30
$a Dobrodružství s nožem, vidličkou a vývrtkou 250 $a 2. vyd., V Olympii 1. 260 $a Praha : $b Olympia, $c 2009 300 $a 203 s. 520 3-
$a Peter Mayle, vyzbrojen vidličkou, nožem a vývrtkou, nás tentokrát zavede do všech koutů Francie a podělí se s námi o potěšení, které může francouzský stůl nabídnout. Navštívíme s ním maličké restaurace i divy zmiňované v Michelinově průvodci. Prožijeme La Foire aux Escargots v Martigny-les-Bains, což je celý víkend zasvěcený skromným, leč obdivovaným hlemýžďům. Staneme se diváky závodu Marathon du Médoc, při němž účastníci běží napříč velkými vinicemi v Bordeaux a osvěžují se na trase skvělým červeným vínem. Budeme obdivovat dokonalá kuřata, jaká lze najít pouze na trhu v Bourg-en-Bresse, poučíme se, který z francouzských sýrů má nejsilnější odér, budeme svědky diskuze o tajemství postupu, jak vytvořit dokonalou omeletu, a cestou pochytíme několik skvělých receptů. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073761639 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a gastronomie $z Francie $7 ph120473 $2 czenas 650 07
$a zvyky a obyčeje $z Francie $7 ph137519 $2 czenas 655 -7
$a črty $7 fd133977 $2 czenas 700 1-
$a Mrlík, Jan, $d 1953- $7 ola200205716 $4 trl 765 0-
$t French lessons, adventures with knife, fork and corkscrew $9 Česky 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1