Počet záznamů: 1
Houby v kuchyni
Chaloupka, Vladimír, 1928- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2009 - 255 s., [24] s. obr. příl.
ISBN 978-80-249-1202-8 (váz.)
houbová jídla
kuchařské receptySignatura C 334.943 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Houby v kuchyni / Vladimír Chaloupka Záhlaví-jméno Chaloupka, Vladimír, 1928- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2009 Fyz.popis 255 s., [24] s. obr. příl. ISBN 978-80-249-1202-8 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001859589 Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla houbová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:582.284 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Suchohřiby, křemenáče, čirůvky májovky, pečárky, holubinky, pýchavka obecná, penízovka sametová, špičky, lanýže – to jsou skutečné lahůdky pro studenou i teplou kuchyni. Z hub vykouzlíme výtečnou polévku, aromatickou omáčku, neobvyklý předkrm či syté hlavní jídlo. U smaženice oceníme směs hřibovitých a lupenatých hub, na řízek v trojobalu zvolíme klobouky bedel, pečárek nebo žampionů, zcela výjimečná je koprová omáčka s liškami… Houby můžeme sbírat téměř po celý rok, a pokud dodržujeme správné zásady jejich kuchyňské úpravy a servírování, pak jsou na talíři chutnou odměnou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1