Počet záznamů: 1
Technika uchování potravin
SYS 0111065 LBL 01021nam^a22003011^^4500 003 CZ-CbJVK 005 20210922022103.2 007 ta 008 970728s1977----xr------------------cze-- 015 $a cnb000523432 040 $a ABA001 $b cze $c HKA001 $d ABA001 100 1-
$a Beránek, Robert, $d 1906- $7 jk01011762 $4 aut 245 10
$a Technika uchování potravin / $c Robert Beránek ... [et al.] 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b SNTL - Nakladatelství technické literatury, $c 1977 300 $a 261, [1] s. ; $c 8° 490 1-
$a Polytechnická knižnice. Řada 2, Příručky ; $v sv. 82 500 $a Obálka: Miroslav Houska 520 3-
$a Praktická příručka informuje o různých možnostech úpravy potravin pro dlouhodobé skladování v domácnosti a současně seznamuje s racionálními metodami zpracování potravin, aby nedocházelo k jejich znehodnocování. Popisujerozmanité způsoby konzervace ovoce, zeleniny, hub, masa, i správné ošetřování mléka, mléčných výrobků, jedlých tuků, vajec apod. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?nbn=cnb000523432 $2 Národní knihovna ČR 830 -0
$a Polytechnická knižnice. $n Řada 2, $p Příručky ; $v sv. 82 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1