Počet záznamů: 1  

Technika uchování potravin

  1. SYS0111065
    LBL
      
    01021nam^a22003011^^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20210922022103.2
    007
      
    ta
    008
      
    970728s1977----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000523432
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c HKA001 $d ABA001
    100
    1-
    $a Beránek, Robert, $d 1906- $7 jk01011762 $4 aut
    245
    10
    $a Technika uchování potravin / $c Robert Beránek ... [et al.]
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL - Nakladatelství technické literatury, $c 1977
    300
      
    $a 261, [1] s. ; $c
    490
    1-
    $a Polytechnická knižnice. Řada 2, Příručky ; $v sv. 82
    500
      
    $a Obálka: Miroslav Houska
    520
    3-
    $a Praktická příručka informuje o různých možnostech úpravy potravin pro dlouhodobé skladování v domácnosti a současně seznamuje s racionálními metodami zpracování potravin, aby nedocházelo k jejich znehodnocování. Popisujerozmanité způsoby konzervace ovoce, zeleniny, hub, masa, i správné ošetřování mléka, mléčných výrobků, jedlých tuků, vajec apod. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?nbn=cnb000523432 $2 Národní knihovna ČR
    830
    -0
    $a Polytechnická knižnice. $n Řada 2, $p Příručky ; $v sv. 82
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.