Počet záznamů: 1
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení
Cupáková, Šárka - Autor
Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2008 - 55 s. : il.
ISBN 978-80-7305-043-6 (brož.)
Dušková, Marta, - Autor Karpíšková, Renáta, - Autor
potravinářská mikrobiologie obecná mikrobiologie
praktická cvičení učebnice vysokých školSignatura S 32.795/1 Umístění Údaje o názvu Mikrobiologie potravin - praktická cvičení. I., Obecná mikrobiologie / Cupáková Šárka, Dušková Marta, Karpíšková Renáta Část názvu Obecná mikrobiologie Záhlaví-jméno Cupáková, Šárka (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2008 Fyz.popis 55 s. : il. ISBN 978-80-7305-043-6 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001833647 Poznámky Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka Dal.odpovědnost Dušková, Marta, 1980- (Autor)
Karpíšková, Renáta, 1956- (Autor)
Dal.odpovědnost Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka (Jiná role)
Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie * obecná mikrobiologie Forma, žánr praktická cvičení * učebnice vysokých škol Konspekt 579 - Mikrobiologie 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 579.2 , 579.67 , (075.8) , (076.5) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Tato publikace je určená lidem (zejm. studentům), kteří se s mikrobiologií setkávají poprvé. Seznamuje nás s úplnými základy tohoto oboru. Obsahem je obecná mikrobiologie, jak vypadá laboratoř a její vybavení, problematika kultivace mikroorganismů, jejich morfologie a biologické vlastnosti a také metody používané při konfirmaci či tipyzaci bakterií. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1