Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie potravin - praktická cvičení

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Cupáková, Šárka - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2008 - 55 s. : il.
    ISBN 978-80-7305-043-6 (brož.)
      Dušková, Marta, - Autor   Karpíšková, Renáta, - Autor
     potravinářská mikrobiologie  obecná mikrobiologie
     praktická cvičení  učebnice vysokých škol
    SignaturaS 32.795/1
    Umístění
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 32.795/1   

    Údaje o názvuMikrobiologie potravin - praktická cvičení. I., Obecná mikrobiologie / Cupáková Šárka, Dušková Marta, Karpíšková Renáta
    Část názvuObecná mikrobiologie
    Záhlaví-jméno Cupáková, Šárka (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2008
    Fyz.popis55 s. : il.
    ISBN978-80-7305-043-6 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001833647
    PoznámkyNad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka
    Dal.odpovědnost Dušková, Marta, 1980- (Autor)
    Karpíšková, Renáta, 1956- (Autor)
    Dal.odpovědnost Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka (Jiná role)
    Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie * obecná mikrobiologie
    Forma, žánr praktická cvičení * učebnice vysokých škol
    Konspekt579 - Mikrobiologie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 579.2 , 579.67 , (075.8) , (076.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení
    Tato publikace je určená lidem (zejm. studentům), kteří se s mikrobiologií setkávají poprvé. Seznamuje nás s úplnými základy tohoto oboru. Obsahem je obecná mikrobiologie, jak vypadá laboratoř a její vybavení, problematika kultivace mikroorganismů, jejich morfologie a biologické vlastnosti a také metody používané při konfirmaci či tipyzaci bakterií. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.