Počet záznamů: 1
1. vyd. - Praha : Fortuna Libri, 2008 - 703 s. : il.
ISBN 978-80-7321-386-2
moučníky dezerty čokoládové cukrovinky čokoláda
kuchařské receptySignatura C 332.453 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Zlatá čokoládová kniha / [translation Hana Čermáková] Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Fortuna Libri, 2008 Fyz.popis 703 s. : il. ISBN 978-80-7321-386-2 Číslo nár. bibl. cnb001834301 Poznámky Obsahuje rejstřík. Obálkový podnázev: více než 300 skvělých receptů. Přeloženo pravděpodobně z italštiny Předmět.hesla moučníky * dezerty * čokoládové cukrovinky * čokoláda Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 663.918.5 , 663.91 , 641.85 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Ta pravá kniha pro vás - na vaše smysly zde zaútočí více než 300 receptů! Cookies, brownies, mufiny, pečivo, elegantní dezerty, pudinky, zmrzliny, dorty, sladkosti, nápoje a pikantní pokrmy - už nikdy nebudete potřebovat žádné jiné kuchařky: tato obsahuje vše, co potřebujete vědět o čokoládě. Začtěte se do vzrušující úvodní kapitoly a poznejte exotický příběh čokolády od časů dávného Mexika až do dnešní doby Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1