Počet záznamů: 1
Zpracování masa pro 3. ročník SOU
SYS 0098673 LBL 00899cam^a2200277^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20240525211040.2 007 ta 008 980223s1997----xr-a---d-p----000-0-cze-- 015 $a cnb000300846 020 $a 80-85920-29-8 (brož.) 035 $a (OCoLC)39105975 040 $a ABA001 $b cze $d CBA001 072 -7
$a 637 $x Živočišné produkty $9 24 $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt 080 $a 637.5 $2 MRF 080 $a (075.3) $2 MRF 100 1-
$a Kolda, Otakar $7 jk01061313 $4 aut 245 10
$a Zpracování masa pro 3. ročník SOU / $c Otakar Kolda, Karel Zelinka, Vladimír Kubíček 250 $a 3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2. 260 $a Praha : $b Sobotáles, $c 1997 300 $a 101 s. : $b il. ; $c 30 cm 520 3-
$a Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788085920291 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a maso $x zpracování $7 ph122657 $2 czenas 655 -7
$a učebnice středních škol $7 fd133771 $2 czenas 700 1-
$a Kubíček, Vladimír $7 jcu2011618996 $4 aut 700 1-
$a Zelinka, Karel $7 jx20050623035 $4 aut 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1