Počet záznamů: 1  

Zpracování masa pro 3. ročník SOU

  1. SYS0098673
    LBL
      
    00899cam^a2200277^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240525211040.2
    007
      
    ta
    008
      
    980223s1997----xr-a---d-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb000300846
    020
      
    $a 80-85920-29-8 (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)39105975
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d CBA001
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $9 24 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 637.5 $2 MRF
    080
      
    $a (075.3) $2 MRF
    100
    1-
    $a Kolda, Otakar $7 jk01061313 $4 aut
    245
    10
    $a Zpracování masa pro 3. ročník SOU / $c Otakar Kolda, Karel Zelinka, Vladimír Kubíček
    250
      
    $a 3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2.
    260
      
    $a Praha : $b Sobotáles, $c 1997
    300
      
    $a 101 s. : $b il. ; $c 30 cm
    520
    3-
    $a Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788085920291 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a maso $x zpracování $7 ph122657 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice středních škol $7 fd133771 $2 czenas
    700
    1-
    $a Kubíček, Vladimír $7 jcu2011618996 $4 aut
    700
    1-
    $a Zelinka, Karel $7 jx20050623035 $4 aut
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.