Počet záznamů: 1
SYS 0091781 LBL 01192nam^a2200349^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20240527222731.8 007 ta 008 080819s2008----xr-ah--e------001-0-cze-- 015 $a cnb001816151 020 $a 978-80-204-1847-0 (váz.) 035 $a (OCoLC)271610679 040 $a BOA001 $b cze 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 641/642(091) $2 MRF 080 $a (048.8) $2 MRF 245 00
$a Jídlo : $b dějiny chuti / $c editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal] 246 30
$a Dějiny chuti 250 $a 1. české vyd. 260 $a Praha : $b Mladá fronta, $c 2008 300 $a 368 s. : $b il. (některé barev.), faksim. ; $c 27 cm 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle jeho složkách, přípravě, podávání od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788020418470 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a kuchařství $7 ph115027 $2 czenas 650 07
$a gastronomie $x dějiny $7 ph120473 $2 czenas 655 -7
$a monografie $7 fd132842 $2 czenas 700 1-
$a Freedman, Paul H., $d 1949- $7 mzk2008469102 $4 edt 700 1-
$a Kolebáčová, Radka, $d 1981- $7 mzk2008472956 $4 trl 700 1-
$a Roubal, Petr, $d 1971- $4 trl 765 0-
$t Food: the history of taste $9 Česky 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1