Počet záznamů: 1
1. české vyd. - Praha : Mladá fronta, 2008 - 368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm
ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.)
Freedman, Paul H., - Editor Kolebáčová, Radka, - Překladatel Roubal, Petr, - Překladatel
kuchařství gastronomie
monografieSignatura B 48.865 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Jídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal] Část názvu Dějiny chuti Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje Praha : Mladá fronta, 2008 Fyz.popis 368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001816151 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Originál Food: the history of taste Dal.odpovědnost Freedman, Paul H., 1949- (Editor)
Kolebáčová, Radka, 1981- (Překladatel)
Roubal, Petr, 1971- (Překladatel)
Předmět.hesla kuchařství * gastronomie - dějiny Forma, žánr monografie Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 641/642(091) , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1