Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol

  1. SYS0086336
    LBL
      
    00951nam^a22002411^^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200226074120.9
    007
      
    ta
    008
      
    970617s1977----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000459749
    020
      
    $a (váz.)
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c HKA001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a (075.3) $2 MRF
    100
    1-
    $a Vnouček, Josef $7 jx20050504033 $4 aut
    245
    10
    $a Technologie přípravy pokrmů pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol : $b učební odbor 63-77-2 číšník-servírka / $c Josef Vnouček, Jiří Stropnický
    250
      
    $a 4., upr. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Státní pedagogické nakladatelství, $c 1977
    300
      
    $a 175 s.
    490
    1-
    $a Učebnice odborných učilišť a učňovských škol
    650
    07
    $a jídla $7 ph114847 $2 czenas
    650
    07
    $a technologie $7 ph126489 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice učňovských škol $7 fd338605 $2 czenas
    700
    1-
    $a Stropnický, Jiří $7 jx20040720011 $4 aut
    830
    -0
    $a Učebnice odborných učilišť a učňovských škol
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.