Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol
SYS 0086336 LBL 00951nam^a22002411^^4500 003 CZ-CbJVK 005 20200226074120.9 007 ta 008 970617s1977----xr------------------cze-- 015 $a cnb000459749 020 $a (váz.) 040 $a ABA001 $b cze $c HKA001 $d ABA001 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a (075.3) $2 MRF 100 1-
$a Vnouček, Josef $7 jx20050504033 $4 aut 245 10
$a Technologie přípravy pokrmů pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol : $b učební odbor 63-77-2 číšník-servírka / $c Josef Vnouček, Jiří Stropnický 250 $a 4., upr. vyd. 260 $a Praha : $b Státní pedagogické nakladatelství, $c 1977 300 $a 175 s. 490 1-
$a Učebnice odborných učilišť a učňovských škol 650 07
$a jídla $7 ph114847 $2 czenas 650 07
$a technologie $7 ph126489 $2 czenas 655 -7
$a učebnice učňovských škol $7 fd338605 $2 czenas 700 1-
$a Stropnický, Jiří $7 jx20040720011 $4 aut 830 -0
$a Učebnice odborných učilišť a učňovských škol 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1