Počet záznamů: 1  

Zlatá pravidla stravování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Malachov, Gennadij Petrovič, 1954- - Autor
    1. vyd. - Bratislava : Eugenika, 2008 - 307 s. : il.
    ISBN 978-80-8100-042-3 (brož.)
     stravování  racionální výživa  péče o zdraví  životospráva
     příručky
    SignaturaC 330.698
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Zlatá pravidla stravování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 330.698   

    Údaje o názvuZlatá pravidla stravování / Gennadij Malachov ; [překlad Ariana Trávníčková]
    Záhlaví-jméno Malachov, Gennadij Petrovič, 1954- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Eugenika, 2008
    Fyz.popis307 s. : il.
    ISBN978-80-8100-042-3 (brož.)
    PoznámkyPřeloženo z ruského originálu
    OriginálZolotyje pravila pitanija
    Předmět.hesla stravování * racionální výživa * péče o zdraví * životospráva
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 640 , 613.2 , 613 , (035)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Zlatá pravidla stravování
    Jezte potraviny vypěstované v lokalitě, kde bydlíte. - Jezte jen čerstvé a čerstvě uvařené pokrmy, které vám chutnají. - Jezte jen tehdy, když máte skutečně hlad. - Nespěchejte během jídla a každé sousto důkladně pokousejte. - Jakmile pocítíte první příznaky nasycení, přestaňte jíst - znamená to, že jste najezení. * Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit. Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje tato k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí: 1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského organismu. 2. Vzájemné působení potravy a organismu. 3. Sestavení individuálního jídelníčku. 4. Obecné znalosti o potravinách. 5. Jídlo jako lék i prevence. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.