Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů


  1.  Brhlík, Eduard - Autor
    2. vyd., (1. čes. vyd.) - Praha : Merkur, 1984 - 244 s., [4] s. obr. příl.
    ISBN (váz.)
      Romaňuk, Juraj - Autor
     jídla  kuchařství  technologie
     učebnice učňovských škol
    SignaturaC 243.087
    Umístění
    Technologie přípravy pokrmů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 243.087 v1   

    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů : pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk ; [ze slovenštiny přeložil Jaromír Beránek]
    Záhlaví-jméno Brhlík, Eduard (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd., (1. čes. vyd.)
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1984
    Fyz.popis244 s., [4] s. obr. příl.
    ISBN(váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb000009778
    PoznámkyKuchařské názvosloví a technologické výrazy
    OriginálTechnológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník
    Dal.odpovědnost Romaňuk, Juraj (Autor)
    Předmět.hesla jídla * kuchařství * technologie
    Forma, žánr učebnice učňovských škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (075.3) , 641/642 , 641.55
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie přípravy pokrmů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.