Počet záznamů: 1
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2008 - 160 s. : il. ; 28 cm
ISBN 978-80-249-0970-7
rybí jídla
kuchařské recepty obrazové publikaceSignatura B 48.359 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Ryby / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf] Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2008 Fyz.popis 160 s. : il. ; 28 cm ISBN 978-80-249-0970-7 Číslo nár. bibl. cnb001786036 Poznámky Obsahuje rejstřík Originál Fisch Předmět.hesla rybí jídla Forma, žánr kuchařské recepty * obrazové publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.56 , (084.11) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Mezinárodní kuchyně nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů. Středomořské, karibské a asijské způsoby přípravy obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. Lososová paštika s krevetami, humrový salát s mátou, tuňákové carpaccio se sherry, vlažný salát z mořských plodů nebo závitky z platýse plněné roketou - rybu si můžeme vychutnat již jako předkrm. Chuťově pestré úpravy z různých zemí zazáří na každém stole. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1