Počet záznamů: 1  

Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Rapotín : Výzkumný ústav pro chov skotu, 2007 - 107 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-903142-9-0 (brož.)
     skot  krmení hospodářských zvířat  siláž  konzervace krmiv
     sborníky konferencí
    SignaturaC 329.011
    Umístění 636.2/.4 - Chov skotu, ovcí, koz, prasat
    Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.12.2024)C 329.011   

    Údaje o názvuVýkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv : (významné faktory kvality hovězího masa a jeho zpracování) : sborník příspěvků = Fattening of beef cattle and new methods of evaluation of the ensiled feeds : (important factors of beef quality and its processing) : (proceedings of contribution) : Pohořelice, 6.9.2007 / Výzkumný ústav pro chov skotu, s.r.o., Rapotín
    Souběž.n.Fattening of beef cattle and new methods of evaluation of the ensiled feeds
    Záhlaví-akce Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv (seminář) (2007 : Pohořelice, Brno-venkov, Česko)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeRapotín : Výzkumný ústav pro chov skotu, 2007
    Fyz.popis107 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-903142-9-0 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001749211
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Jazyková pozn.Část. anglický a slovenský text, anglická resumé
    Dal.odpovědnost Výzkumný ústav pro chov skotu
    Předmět.hesla skot * krmení hospodářských zvířat * siláž * konzervace krmiv
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    MDT 636.085.7 , 636.085.52 , 636.084 , 636.2 , (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; angličtina ; slovenština
    Ve volném výběru636.2/.4 - Chov skotu, ovcí, koz, prasat
    Druh dok.KNIHY
    Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.