Počet záznamů: 1  

Sommelier v současné české gastronomii

  1. SYS0053258
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20080111104525.2
    007
      
    ta
    008
      
    071211s2007----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb001781600
    020
      
    $a 978-80-86578-72-9
    035
      
    $a (OCoLC)228501203
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    072
    -7
    $a 642 $x Číšnictví. Servírování $9 19 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 642.63 $2 MRF
    080
      
    $a 663.21/.22 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Burešová, Pavla $7 mzk2007430908 $4 aut
    245
    10
    $a Sommelier v současné české gastronomii / $c Pavla Burešová
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Vysoká škola hotelová v Praze 8, $c 2007
    300
      
    $a 89 s.
    500
      
    $a Na titulní straně nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví
    500
      
    $a Vinařský slovník
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    521
    8-
    $a Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    650
    07
    $a gastronomie $7 ph120473 $2 czenas
    650
    07
    $a vína $7 ph127398 $2 czenas
    650
    07
    $a sommelierství $7 ph153453 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas
    710
    2-
    $a Vysoká škola hotelová v Praze. $b Katedra hotelnictví $7 ko2003192667 $4 oth
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.