Počet záznamů: 1
Sommelier v současné české gastronomii
SYS 0053258 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20080111104525.2 007 ta 008 071211s2007----xr------------------cze-- 015 $a cnb001781600 020 $a 978-80-86578-72-9 035 $a (OCoLC)228501203 040 $a CBA001 $b cze 072 -7
$a 642 $x Číšnictví. Servírování $9 19 $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt 080 $a 642.63 $2 MRF 080 $a 663.21/.22 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a (075.8) $2 MRF 100 1-
$a Burešová, Pavla $7 mzk2007430908 $4 aut 245 10
$a Sommelier v současné české gastronomii / $c Pavla Burešová 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Vysoká škola hotelová v Praze 8, $c 2007 300 $a 89 s. 500 $a Na titulní straně nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví 500 $a Vinařský slovník 504 $a Obsahuje bibliografii 521 8-
$a Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8 650 07
$a gastronomie $7 ph120473 $2 czenas 650 07
$a vína $7 ph127398 $2 czenas 650 07
$a sommelierství $7 ph153453 $2 czenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas 710 2-
$a Vysoká škola hotelová v Praze. $b Katedra hotelnictví $7 ko2003192667 $4 oth 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1